Nuk kalon marrëveshja me Danimarkën për burgje, PDK voton kundër

Marrëveshja ndërkombëtare ndërmjet Kosovës dhe Danimarkës për shfrytëzimin e burgut të Gjilanit me qëllim të ekzekutimit të dënimeve daneze, ka dështuar të ratifikohet sot, më 16.05.2024 në Kuvendin e Kosovës. Kundër kanë votuar 75 deputëtë dhe 13 vota ishin kundër kësaj marrëveshje. Nga opozita pro kësaj marrëveshje kanë votuar Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Aleanca … Continue reading Nuk kalon marrëveshja me Danimarkën për burgje, PDK voton kundër