“Nuk e di askush sa qen endacakë janë në Kosovë”

Problemi me qentë endacakë ka qenë i përherëshm për kosovarët. Së fundmi ndaj kësaj dukurie ka reaguar edhe Ambasada e Amerikës në Prishtinë. “Prishtina ka llava të tëra të qenve endacakë që ndodhen gjithkah dhe ata mund të bëhen shumë agresivë kur kërkojnë ushqim”, citohet të ketë thënë ambasadori amerikan, Philip Kosnett. Ani se shumë … Continue reading “Nuk e di askush sa qen endacakë janë në Kosovë”