Njerka ushtron dhunë ndaj fëmijëve të burrit

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje në Lipjan njerka ka ushtruar dhunë ndaj dy vajza njëra nga to e mitur.

“Dy viktima femra kosovare (njëra e mitur) kanë informuar se ndaj tyre ka ushtruar dhunë njerka e tyre e dyshuara femër kosovare”- thuhet në njoftim.

Me vendim të prokurorit e dyshuara është arrestuar dhe dërguar në mbajtje.