Foto: Facebook, Erion Veliaj

Një rruge në Tiranë i vihet emri “Ukraina e Lirë”

Në Tiranë një rruge i është vënë emri “Ukraina e Lirë”.

Këtë e ka bërë të ditur Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Bashkangjitur ai ka vendosur flamurin e Ukrainës dhe atë të Shqipërisë.

Ndryshe sot është dita e dymbëdhjetë e luftës në Ukrainë.

 

Lufta në Ukrainë: Dita e dymbëdhjetë