COVID-19 Ilustrim: Naser Fejza

Një rast i ri pozitiv me COVID-19

Një rast pozitiv me COVID-19 ka rezultuar nga 54 testime të bëra në 24 orët e fundit, njofton Ministria e Shëndetësisë.

Sipas njoftimit, gjatë kësaj kohe një person është shëruar dhe 29 të tjerë janë vaksinuar.

Aktualisht në Kosovë janë 27 raste aktive me coronavirus.