Një ndër kontratat e fundit të Ministrisë së Infrastrukturës që është nënshkruar nga i sanksionuari i SHBA-së, Nexhat Krasniqi

Nexhat Krasniqi, shef i Prokurimit në Ministrinë e Infrastrukturës, ka hyrë në listën e të sanksionuarve të Departamentit Amerikan të Shtetit, duke iu ndaluar hyrja atij dhe dy fëmijëve të tij. Shefi i prokurimit në ministrinë e drejtuar nga Liburn Aliu dhe zëvendësi i tij Hysen Durmishi, me vendim të Departamentit Amerikan të Shtetit është … Continue reading Një ndër kontratat e fundit të Ministrisë së Infrastrukturës që është nënshkruar nga i sanksionuari i SHBA-së, Nexhat Krasniqi