Një i vdekur dhe tre raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se një person i infektuar me COVID-19 ka vdekur ndërsa  janë regjstruar tre raste të reja me COVID-19.

MSh bën të ditur se gjatë 24 orëve të fundit katër qytetarë janë shëruar nga COVID-19.