Një grua raportohet e zhdukur në Istog

Një grua në Istog është raportuar e zhdukur në Policinë e Kosovës.

Sipas raportuesit, ajo ka dal nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

Rasti është nën hetime nga Policia e Kosovës.