Një grua dyshohet se është dhunuar në Gjilan, arrestohet një person

Policia e Kosovës ka njoftuar se kanë pranuar një ankesë nga një burrë, i cili ka thënë se një grua është dhunuar në Gjilan.

Ngjarja është raportuar në Polici dje gjatë ditës, e sipas raportit 24-orësh policor për këtë rast është arrestuar një i dyshuar.

Policia ka thënë se i arrestuari është intervistuar dhe më pas vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.