Niveli i ajrit sot në Prishtinë, i shëndetshëm

Ndryshe nga 3 ditët e shkuara, sot ajri në Prishtinë është shumë herë më i shëndetshëm.

Të dhënat e prezantuara thonë se niveli i ajrit sot është i mirë dhe nuk paraqet ndonjë problem për shëndetin e qytetarëve.

Niveli i ajrit sot është 48 AQI, derisa dje kishte qenë 87.

Ndërsa të mërkurën dhe të enjten, niveli i ajrit kishte qenë shumë i pashëndetshëm, duke kapur vlerën e 149, respektivisht 179 AQI.