Nis votimi për Avokatin e Popullit, tre kandidatë në garë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë nisur votimin për zgjedhjen e Avokatit të Popullit.

Edona Hajrullahu, Naim Qelaj dhe Xhavit Shala janë tre kandidatët të cilët do të garojnë për këtë pozitë.

Këtë detyrë deri më tani e ka ushtruar, Hilmi Jashari,

Avokati i Popullit zgjidhet me shumicën e votave të deputetëve në Kuvendin e Kosovës.