Nis verifikimi i votave të diasporës

Rreth orës 12 ka rinisur verifikimi i votave që kanë ardhur nga Diaspora.

Valmir Elezi, zëdhënës i KQZ-së ka thënë se çelësi ka qenë tek një person që ka qenë në mbledhjen e KQZ-së, prandaj pas mbarimit të mbledhjes është hap salla dhe ka nis verifikimi i votave të diasporës.

KALLXO.com ka raportuar se zyrtarët që kanë për obligim të bëjnë verifikimin e votave të diasporës kanë pritur për një kohë të gjatë para sallës ku po mbahen votat e diasporës.

Ngriten dyshime për zarfet me vota të sjella nga Serbia