Nis mbledhja mes dy qeverive - LIVE

Me pritje shtetërore, në Prishtinë, ka nis mbledhja e tetë mes dy qeverive shqiptare, asaj të Kosovës dhe Shqipërisë.

Kryeministri Albin Kurti si nikoqir ka prit Edi Ramën në Prishtinë ku pritën të nënshkruhen disa marrëveshje në fushën e hekurudhave.

Në këtë mbledhje po marrin pjesë ministrat nga të dy qeveritë.

Kosova dhe Shqipëria kanë nënshkruar deri më tani rreth 100 marrëveshje ndërsa zbatimi i tyre shpesh është kritikuar për ngecje në implementim.