Ngacmimet seksuale të vajzave në shkolla, Salihaj: Mësuesi pedofil u kthye në punë

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për numrin e rasteve të dhunës në shkolla.

Njohësi i arsimit, Jonuz Salihaj, ka treguar për një rast pedofilie, në kohën sa ai ishte drejtor i Arsimit në Komunën e Prishtinës.

Salihaj ka thënë se këtë profesor e kishte suspenduar menjëherë.

“Ishte profesor i edukatës fizike, e kishte ngacmuar seksualisht një vajzë. Thash po e marr rrezikun tim dhe e kam suspenduar. Ka ndejtë 1 vit në shtëpi por gjykata e ka kthyer përsëri në punë, ndonëse ka pasur prova, por gjykatës s’ju kanë dukur ato prova” – ka thënë Salihaj.

Ai ka treguar që pas kësaj e kishte takuar këtë mësimdhënës në një varrim.

“M’u afrua ngat e më tha: M’ke pasë qitë prej punës por unë jam kthyer” – ka rrëfyer Salihaj.