Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Ngacmimet seksuale - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni debatin për ngacmimet seksuale.

Sa raste u raportuan dhe si duhet të trajtohen ngacmimet seksuale?

Cila është nevoja për psikologë në shkolla dhe a mjaftojnë 57 psikologë në tërë vendin?

Si trajtohen ngacmimet seksuale në universitete?

Pse është e nevojshme futja e lëndës së edukimit seksual në shkolla?

Për këto por edhe detaje të tjera në studio do të debatojnë: Suzana Manxhuka-Kërliu, dekane e Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës, Sherife Aliçkaj- Qerimi nga Këshilli i Prindërve të Kosovës, Liridona Sijarina nga Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist dhe Nazim Gagica, drejtor i Arsimit në Komunën e Gjilanit.