Nga vërshimet, fillon evakuimi me barka në Fushë Kosovë - Pamje nga droni

Në Komunën e Fushë Kosovës, njerëzit po evakuohen me barka. Kjo po ndodh për shkak të vërshimeve të shkaktuara nga reshjet e shiut dhe borës.

KALLXO.com, në vazhdimësi ka raportuar për vërshimet që kanë ndodhur në këtë komunë.

Situatë e rënduar me vërshimet në Fushë Kosovë – FOTO

Nënkalimi në magjistralen Prishtinë – Pejë bëhet i pa kalueshëm nga vërshimet

Vërshimet në Malishevë, përmbyten shtëpi e dyqane – VIDEO