Nga sot transmetohet virtualisht ekspozita 'Selfie Mundi' e Engji Jaha

Prej sot do të transmetohet virtualisht ekspozita personale e Engji Jaha e titulluar “Selfie Mundi”.

Ekspozita gjendet brenda hapësirave të Galerisë së Ministrisë së Kulturës dhe tashmë mund të ndiqet përmes ekraneve.

Ekspozita përbëhet nga autoportrete  autores Jaha dhe një instalacioni. 

“Selfie Mundi” u hap në Galerinë e Ministrisë së Kulturës, në kompleksin “Qafa”, me 16 qershor të këtij viti.

Si pasojë e masave parandaluese ndaj përhapjes së COVID-19 kjo ekspozitë u hap me një numër të limituar të njerëzve dhe do vazhdoj  dhe do vazhdoj të përcjellet virtualisht.