Mensa e Studentëve/Facebook

Nga nesër studentët mund të shërbehen me ushqim brenda në Mensë

Duke filluar nga dita e nesërme, më 1 mars, studentët që janë banues të konvikteve mund të hanë ushqim në Mensë.

Kështu ka njoftuar Qendra e Studentëve në Prishtinë.

“Në vendim  e  fundit të marr nga Qeveria e Kosovës për lehtësimin e masave me covid19, Qendra e Studentëve njofton studentët banues se  nga data 01 mars 2022 ushqimi në mensë do të servohet brenda restaurantit të mensës”, ka njoftuar QS-ja në profilin në Facebook.

QS ka thënë se deri më tani për shkak të masave  dhe rekomandimeve nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ushqimi është servuar në formën “merre me vete”