Adriana Matoshi në filmin "Zana"

Nga nesër filma 'Zana' në Cineplexx

Filma “Zana” me regji të Antoneta Kastarit nga nesër do të fillojë të shfaqet në disa termine në kinemanë Cineplexx në Prishtinë.

Çmimi i biletave për të parë këtë film në Cineplexx do të variojë sipas ditë të javës.

Çdo të premte, shtune dhe diele çmimi i një bilete për të parë filmin do të jetë 3.90 euro.

Të hënave, mërkurave dhe të enjteve bileta do të kushtojë 3.60 euro. Ndërkaq çdo të martë çmimi i një bilete për të parë filmin “Zana” do të jetë 2.80 euro.

Filmi i Antoneta Kastratit, ‘Zana’, që pati premierën e tij botërore në festivalin e madh të Torontos në Kanada është përzgjedhur nga Komiteti selektues që të jetë propozimi i Kosovës për kategorinë ‘Best International Feature’ të OSCARS.

Filmi ‘Zana’ do të përfaqësojë Kosovën në OSCAR