Nga karrigia e IT-së, në bahçe

Përhapja e koronavirusit në Kosovë dhe kufizimi i lëvizjes, ka bërë që inxhinieri Ermal Sadiku, që merret me programim kompjuterik, të shkojë të jetojë në fshat dhe të merret me bujqësi.