Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës nesër nga ora 10:00 do të mbajë mbledhje.

Sipas njoftimit të Kuvendit të Kosovës në këtë mbledhje do të miratohet procesverbali i mbledhjes së kaluar si dhe do të bëhen përgatitje për seancë plenare.

Në pikën e tretë të rendit të ditës do të shqyrtohen edhe propozimet dhe kërkesat e anëtarëve të Kryesisë.

Njoftimi i plotë i Kuvendit të Kosovës:  

Rendi i ditës

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

2. Përgatitjet për Seancë plenare:

3. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

4. Pyetjet parlamentare,

5. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme. 

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave