Nëse i shihni këta persona njoftojeni Policinë - FOTO

Policia e Kosovës ka publikuar disa fotografi të disa personave të dyshuar për shpërdorim të pasurisë.

Policia ka kërkuar ndihmën nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e tyre.

Numri kontaktues në të cilën mund të thërrasin qytetarët që kanë informacion është 192.