Ilustrim

Gjashtë të arrestuar në Prizren për mosrespektim të vendimit të Ministrisë

Gjashtë persona janë arrestuar dje nga policia në Prizren.

Sipas njoftimit , nëntë të dyshuarit janë arrestuar pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Ministrisë së Shëndetësisë për kufizim të lëvizjes për shkak të pandemisë.

Policia ka bërë të ditur se tre të dyshuar janë arrestuar në rrugën “Ekrem Rexha”, në Prizren, dy në rrugën “Zahir Pajaziti”, dhe një në rrugën “Dragomani”.

Për gjashtë të arrestuarit, me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.