Në Korishë të Prizrenit u organizua një dasmë

Policia e Kosovës ka hapur rast ndaj një personi i cili organizoi dasmë në kohë pandemie.

Sipas policisë,  i dyshuari është intervistuar dhe liruar në procedurë të rregullt.

Organizimi i  ahengjeve bie ndesh me vendimin e qeverisë për masat mbrojtëse ndaj pandemisë COVID-19.