Foto: REL

Në 24 orët e fundit vetëm 3 raste me COVID-19

Asnjë i vdekur dhe vetëm tre persona u regjistruan pozitiv me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë.

Kështu njoftoi të shtunën Ministria e Shëndetësisë.

Sipas të dhënave, 15 pacientë janë shëruar ndërsa 190 testime u kryen.

Sipas të dhënave, 48 raste aktive konsiderohen në vend ndërsa për 24 orë u vaksinuan 17 persona.

Ky është njoftimi i plotë: