N'daç me thonë jom nxeh sivjet, hajde n’Bau Market

Kaldaja Viessmann, ma efiçientja në treg që e gjeni ku tjetër përveç në Bau Market.

Gjatë rënies së temperaturave mendja na shkon se qysh me e bo zgjidhjen ma efikase e afatgjatë për me u nxehë, e tu e kqyr ofertën ma të re të kaldave në Bau Market, përveç benefiteve zgjidhja bohet edhe ma e lehtë për ju.

Sivjet vjen me një super çmim 679.90€ nga çmimi paraprak 749.90€.

Erdh koha me fol pak për benefitet e kësaj kaldaje, ku përveç se është zgjidhja ideale për kursime materiale po ashtu është edhe në kursimin e energjisë elektrike deri 10-15%.

Sa i përket komoditetit është më se e rehatshme, mirëmbajtja është e lehtë, siguria maksimale dhe nivelit të ulët të zhurmës. Instalimi i saj përshtatet në mënyrë të përsosur në çdo hapësirë tuajën.

Lehtësoja vetes me zgjedhjen e duhur për ngrohje ekologjike me Kaldanë Viessman e cila është prodhim Gjerman e që ju ofron garancion 2 vite.

Nëse vendosni për Viessmam Vitotron 100 të ri, ju garantohet rehati e lartë dhe punë efikase në sistemin e ngrohjes.

Bau Market-Bau Shembull!