Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Mytaher Haskuka e fiton Prizrenin sipas Exit Poll-eve

EXIT POLL i Ubo Consulting dhe RTV Dukagjini e ka nxjerr  kandidatin e LVV Mytaher Haskuka, fitues të zgjedhjeve në Prizren, me 50.2 % të votave.

Sipas këtij EXIT POLL-i, Shaqir Totaj i PDK-së ka marrë 49.8 % të votave.

Margjina e gabimit sipas prezentuesit të sondazhit është 2 pikë të përqindjes.

Edhe Exit Poll-i i publikuar nga Klan Kosova e ka shpallur fitues Mytaher Haskukën. Sipas tij, Mytaher Haskuka nga LVV ka marrë 49.4% ndërsa Shaqir Totaj nga PDK me 50.60%.