Mustafa: Marrëveshja bazë në Bruksel dhe plani i zbatimit është një marrëveshje e domosdoshme

Ish-kryeministri i Kosovës, Isa Musatafa, ka deklaruar se Marrëveshja bazë në Bruksel dhe plani i zbatimit që është arritur në Ohër, është një marrëveshje e domosdoshme për arsye të eskalimit të situatës në vend dhe acarimit të raporteve me Serbinë.