Motra raporton zhdukjen e motrës

Në rajonin e Vitisë raportohet se është zhdukur një vajzë.

Policia ka bërë të ditur se rasti është raportuar gjatë ditës së djeshme nga motra e viktimës, ndërsa motra e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend ndodhja e saj.

Sipas ankueses motra është larguar nga shtëpia në orët e hershme të mëngjesit.

Policia po vazhdon hetimin e këtij rasti.