Moti për ditën e sotme

Dita e fundit e muajit gusht pritet të jetë kryesisht me diell dhe më e ngrohtë.

Temperaturat në vise të ulëta luhaten nga 10 gradë celsius deri në 29 gradë celsius, e në vise malore nga 8 gradë celsius deri 20 gradë celsius.

Do të fryjë erë e lehtë dhe mesatare nga jugperëndimi e perëndimi 2-6m/s.

Indeksi UV do të jetë i lartë, ndaj orëve të mesditës preferohet të kufizojmë qëndrimin në diell.

Indeksi i cilësisë së ajrit do të jetë në vlera të mira dhe të pranueshme.