Moti për ditën e sotme

Sipas parashikimeve të meteorologëve, sot mbi vendin tonë do të mbajë mot i ndryshueshëm.

Temperatura e mëngjesit në shumicën e vendeve nga katër në tetë, në jug nga minus një deri në tre, kurse ajo më e larta e ditës nga 11 në 14.

Të martën pritet të mbajë mot kryesisht me diell dhe më i ngrohtë.

Të mërkurën, herë pas here priten riga të shiut kurse në mbrëmje rënia e shiut do të rritet, kurse në viset malore do të bie borë.

Kushtet biometeorologjike të pritshme mund të kenë një ndikim relativisht të pafavorshëm te njerëzit me tension të ndryshueshëm dhe ata me probleme të zemrës, si dhe te astmatikët.