Burimi: VOA

Moti i ligë shkakton probleme në Francë - VIDEO

Moti i ligë në disa pjesë të Francës shkaktoi dëme të shumta.

Breshëri, me madhësi sa një top tenisi, shkatërroi dhjetëra makina si dhe dëmtoi disa shtëpi në Francën qendrore.

Autoritetet njoftuan se një grua humbi jetën dhe 15 persona të tjerë u plagosën nga stuhitë në të gjithë vendin.