Dardan Molliqaj - PSD

Molliqajt nuk i duket e drejtë që të korruptuarit të dënohen me burgim

Anëtari i PSD-së, Dardan Molliqaj, ka thënë se vendosja e kritereve për kandidatët me aktakuza në listat e deputetëve, është e padrejtë.

Në emisionin Rubikon të KTV-së, Molliqaj tha se diskutimi që e bëjnë ndërkombëtarët për kandidatët me aktakuza është i padrejtë dhe i pa precedent.

“Paramendojeni çka patën pru, nuk e di a ka kaluar ajo pikë me ketë Kodin Penal të ri, që mos me pas mundësi me u denu për një vepër korruptive me gjobë ose dënime alternative që quhen. Pra, edhe nëse e ki keqpërdor 10 euro, hipotetikisht, ti duhesh me shku vetëm në burg”, ka thënë Moliqaj.

Ai ka thënë se që me ecë përpara, duhet me pas besim në shoqëri.

“Nëse njerëzit e këtij vendi mendojnë që X kandidati në cilën do listë është i akuzuar për një çështje, ata duhet me votu ose jo. Nëse qytetari i Republikës së Kosovës i beson filan-fistekut, që përkundër që ky është i dyshuar për këtë punë edhe nuk ka vendim, ia jep besimin, nuk mundemi ne me gjyku”, ka deklaruar Molliqaj.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!