Mitrovicë, i sëmuri me COVID-19 haset në lokal

Gjatë kontrollit të lokaleve lidhur me zbatimin e urdhrit operativ gatishmëria dhe reagimi për coronavirusin patrullat policore ka hasur të dyshuarin, i cili ishte pozitiv me COVID-19, të cilit i ishte caktuar masa e vetizolimit.

Rasti ka ndodhur mbrëmë rreth orës 20:15 në Mitrovicën Veriore.

Rasti po trajtohet si përhapje e sëmundjeve infective.