Mitrovicë, babai raporton zhdukjen e të bijës

Një burrë nga Mitrovica e ka raportuar në Policinë e Kosovës zhdukjen e të bijës.

Sipas babait, vajza e mitur është larguar nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer.

Ky rast po trajtohet si – person i zhdukur, është duke u hetuar.

Rasti raportohet se ka ndodhur në rrugën “Sefë Kosharja” në Mitrovicë.