Mitrovicë, arrestohet një person për zjarrvënie

Policia e rajonit të Mitrovicës ka arrestuar një person për zjarrvënie në fshatin Cërnushë.

Sipas Policisë, i dyshuar është S.H, 32-vjeçar dhe ndaj tij kanë filluar procedurat për të iniciuar rastin për veprën penale – shkaktim i rrezikut të përgjithshëm.

Ndaj tij po vazhdojnë hetimet në procedurë të rregullt.

Njësia patrulluese të Policisë ka identifikuar vendin ku ishte ndezur zjarri.

Sipas Policisë, zjarri ka qenë  në punishten e një gurthyesi në atë fshat. Është njoftuar njësia e zjarrfikësve të cilët kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë arritur që ta shuajnë zjarrin.