Mitrovicasi arrestohet për keqtrajtim dhe braktisje të fëmijës

Një mitrovicas është arrestuar nga ana e policisë nën dyshimet se ka keqtrajtuar dhe braktisur fëmijës e tij.

Sipas policisë, arrestimi i të dyshuarit është bërë dje rreth orës 12:00, në Mitrovicë.

Policia ka bërë të ditur se i dyshuari dyshohet se së bashku me gruan e tij kanë braktisur dhe keqtrajtuar fëmijët e tyre.

Në konsultim me prokurorit, i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.