Miratohet në lexim të dytë Projektligji për buxhetin e vitit 2021

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në lexim të dytë Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për vitin 2021.

Projektligji u votua me 85 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Pro Projektligjit kanë votuar edhe deputetët nga Lëvizja Vetëvendosje.