Ministria e Infrastrukturës

Ministria e Infrastrukturës: Paguam 32 milionë euro borxhe të vitit të kaluar

Zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës Hysen Durmishi ka njoftuar përmes një postimi në Facebook se kjo ministri ka paguar të gjitha borxhet e vit të kaluar.

Sipas Durmishit, borxhet e kësaj ministre nga vitit i kaluar kanë qenë në vlerë prej 32 milionë euro.

“E filluam qeverisjen me minus 32 milionë euro buxhet, që ishin fatura të papaguara nga viti i kaluar. Po e mbyllim sot vitin me zero fatura të papaguara”, ka shkruar ai në Facebook.