Ministri i Brendshëm i ulur në bankën e të akuzuarit nën akuzën për veprime të dhunshme, huligane ndaj policëve në 2013-ën

Ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla dhe disa prej të akuzuarve tjerë për veprime të dhunshme, huligane, hedhje të gurëve, ngjyrës, sferave të qelqit, shisheve, mjete piroteknike në drejtim të policisë më datë 27.06.2013 janë ulur sot në bankën e të akuzuarve. Mirëpo seanca e sotme ndaj ministrit Sveçla, Dardan Molliqajt, Nol Nushit, Frashër Krasniqit, Egzon … Continue reading Ministri i Brendshëm i ulur në bankën e të akuzuarit nën akuzën për veprime të dhunshme, huligane ndaj policëve në 2013-ën