Ministri Abrashi thotë se u izolua nga 9 nëntori, por demantohet nga ministria e tij dhe Aviacioni Civil

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi sot gjatë ditës u pa në terren bashkë me kolegun e tij ministër, Agim Veliu dhe ushtruesin e detyrës së kryetarit të Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili është kandidat i LDK-së për kryetartë kësaj komune. Por, dhjetë ditë më parë, vetë Abrashi përmes një njoftimi në Facebook tha se ka … Continue reading Ministri Abrashi thotë se u izolua nga 9 nëntori, por demantohet nga ministria e tij dhe Aviacioni Civil