Mësimi fillon me prezencë fizike në të gjitha shkollat e Prishtinës

Në të gjitha shkollat e Komunës së Prishtinës, procesi mësimor i gjysmë vjetorit të dytë të vitit shkollor 2021/22 ka nisur me prezencë fizike. Kështu bëjnë të ditur për KALLXO.com nga zyra për informim e  Komunës së Prishtinës. “Mësimi ka filluar në të gjitha institucionet edukative arsimore dhe aftësuese – IEAA-se në Komunën e Prishtinës”, … Continue reading Mësimi fillon me prezencë fizike në të gjitha shkollat e Prishtinës