Mesazhi i Grenell nga Beogradi

I dërguari i posaçëm i presidentit amerikan Donald Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell  ka thënë se është impresionuar me qytetin e Beogradit, në një konferencë ku u paraqit bashkë me presidentin serb Aleksandër Vuciq, e nga e cila kërkoi sërish që taksa e vendosur nga Kosova duhet të hiqet dhe se Serbia duhet ta … Continue reading Mesazhi i Grenell nga Beogradi