Kolona të gjata në pikën kufitare në Merdarë. 07/01/2023. Foto: KALLXO.com

Merdarë, pritje deri në gjashtë orë për të dalë nga Kosova (FOTO)

Deri në gjashtë orë po presin qytetarët në pikën kufitare në Merdarë për të dalë nga Kosova.

Si pasojë e fluksit të madh të automjeteve, në këtë pikë janë krijuar kolona të gjata deri në 3 kilometra.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar mërgimtarët për të dalë nga pika kufitare në Merdarë po presin 5 deri në 6 orë.

Kolona të gjata në pikën kufitare në Merdarë. 07/01/2023. Foto: KALLXO.com
Kolona të gjata në pikën kufitare në Merdarë. 07/01/2023. Foto: KALLXO.com

Pritjet të gjata janë edhe në pikën kufitare Dheu i Bardhë, ku qytetarët po presin katër orë të dalin edhe nga kjo pikë kufitare.

Ndërsa, në Muçibabë dhe në Mutivodë pritjet janë rreth rreth 2 minuta.

Derisa në pikat e tjera kufitare pritjet janë më të shkurta. Në Jarinjë qytetarët po presin 10 deri në 15 minuta.

Këto janë të dhenat e fundit nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar.