Mbi 9 milionë euro për renovimin e terminaleve doganore

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu bashkë me ministrin e Financave Hekuran Murati, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit për zhvillimin e projektit për renovimin e terminaleve doganore.

Sipas ministrit Aliu, qëllimi i këtij memorandumi është përcaktimi i procedurave nga MMPHI për MFPT (Doganën e Kosovës) rreth implementimit të projektit: Renovimi i Terminaleve Doganore.

Vlera e përgjithshme është 9,110,000 euro.

Gjashtë milionë euro janë alokuar për vitin 2023, ndërsa 3,110,000 euro janë parashikuar për vitet buxhetore 2024 dhe 2025.