Studime e Poshtme, Vushtrri, Nëntor 2020 Mbeturina

Mbeturinat mbushin skajet e rrugëve në fshatin Studime e Poshtme të Vushtrrisë - FOTO

Gjendja e rrugës, “Selatin Gërxhaliu” në fshatin Studime e Poshtme të Vushtrrisë është jo e mirë.

Në fotografitë që qytetarët kanë dërguar në adresë të KALLXO.com shihet se skajet e rrugës kryesore të fshatit janë të “uzurpuara” nga mbeturina të ndryshme.

Përveç të tjerave ato sipas banorëve kundërmojnë duke ua vështirësuar lëvizjen në këmbë në ato anë.

 

Studime e Poshtme, Vushtrri, Nëntor 2020 Mbeturina

 

Studime e Poshtme, Vushtrri, Nëntor 2020 Mbeturina
Studime e Poshtme, Vushtrri, Nëntor 2020 Mbeturina

 

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Europian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Europian.