Mbeturina të shumta në fshatin Capar të Gjilanit - FOTO

Sasi e madhe e mbeturinave janë grumbulluar në fshatin Capar të komunës së Gjilanit.

Në disa fotograi të siguruara nga KALLXO.com shihen lloje të ndryshme të mbeturinave.

Çese plastike, shishe qelqi, mobilie të prishura dhe mbetje të ndryshme të ngurta kanë përfshirë disa pjesë të fshatit.

Vendbanimi është i vendosur pran kodrës së Gurit të Bardhë. Kufizohet në lindje me Bukovikun, në jug-lindje me Pogragjën, në jug me Uglarin, dhe në perëndim me Malishevën.

Gjendet rreth 10 km larg qendrës komunale. Është fshat kodrinor-malor e me kullota për bagëti.

Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com
Capar i Gjilanit/ Foto:KALLXO.com

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Evropian.