Mbajtja e maskës, masat e Qeverisë nuk vlejnë në Graçanicë

Që nga 20 gushti, një vendim i Qeverisë së Kosovës parasheh mbajtjen e maskës në ambiente të mbyllura, por edhe në ambiente të hapura nëse nuk jeni duke ecur vetë.

Por, kjo si duket nuk po respektohet në komunën e Graçanicës. Video dhe fotografi që lexuesit e KALLXO.com i kanë dërguar, shihet se banorët në këtë zonë nuk respektojnë mbajtjen e maskës, ani se janë disa persona në grupe.

Këto janë disa prej fotografive në Graçanicë ku qytetarët ecin lirshëm pa maska: