MAShT anulon konkursin për bursa që solli protesta

Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytuqi e ka anuluar konkursin për bursa të këtij dikasteri për vitin akademik 2019/20. Këtë vendim Bytyqi e ka bërë të ditur përmes një konference për media, ku tha se po e bënë këtë për shkak të presioneve të studentëve të disa fakulteteve që s’janë përfshirë … Continue reading MAShT anulon konkursin për bursa që solli protesta