Masat ndaj coronavirusit – Gjakovë, pastrohen rrugët

Gjatë mëngjesit të sotëm KRM “Çabrati”, ka bërë pastrimin e të gjitha rrugëve të qytetit.

Pastrimi i rrugëve është bërë me mjetë të nevojshme dezinfektuese.

Kryetari i komunës, Ardian Gjini, ka marrë vendim për masat e dezinfektimit në hapësirat publike.

Kryetari Gjini ju ka bërë thirrje qytetarëve që të kenë kujdes dhe vetdisiplinë e të qëndrojnë në shtëpitë e tyre.

Deri më tani në Kosovë janë identifikuar 19 persona të prekur me virusin COVID-19.

Qeveria e Kosovës ditë më parë ka shpallur gjendjen emergjente pas situatës me rrezikun e shpërndarjes së këtij virusi.

Coronavirusi- Si të mbrohemi? Si ta luftojmë të keqen?